Om oss

Kennel Price-Spot

-oppdrett av dalmatiner

 

Kennel Price-Spot består av to innehavere, Heidi Price og Silje Paulsen. Heidi registrerte navnet allerede i 1997 men det første kullet ble først født i 2006. Fra kull nummer to ble Silje tatt med som innehaver. Vi bor merkelig nok på hver var side av fjellet, Heidi på Gjøvik og Silje på Askøy utenfor Bergen, men har sin naturlige forklaring i at Heidi er utvandret bergenser. Vi møtes mange ganger i året og samarbeider godt synes vi, selv om ordningen nok ikke er så vanlig:-). Vi har begge stor interesse for rasen og har som visjon å oppdrette rasetypiske, funksjonelle og friske dalmatinere.

 

Vi har begge tatt NKK sin oppdretterskole og hatt litt ulike verv i Norsk Dalmatinerklubb.

 

Heidi:

- Utdannet agronom og ridelærer trinn III, og arbeidet på flere steder som ridelærer, både ordinær kursvirksomhet og terapiridning.

- Bor med Vidar og barna Tonje, Lotte, Thomas og Henning

- Fikk sin første dalmatiner i 1995, INT NORD NL UCH NV-98 Dalmo's Knysna og N UCH Dalmo's Secret Suprice i 1998. Per i dag bor det to dalmatinere hos Heidi: INT NORD UCH Price-Spot's Are You Ready (Herman) og Price-spot's Dreamcatcher (Bliss).

 

Silje:

- Utdannet psykolog for barn og unge, samt instruktør ved Fjellanger hundeskole og hatt kursvirksomhet for hundeklubber i Bergensområdet

- Bor med Atle og datteren Hanna, en labrador og to dalmatinere.

- Fikk sin første dalmatiner i 2001, NORD SE UCH Dalmo's Xantippe som oppnådde klasse 3 agility og klasse 2 Lydighet og rallylydighet. Per i dag bor det to dalmatiner hos Silje: Spotnik's Golden Guinea (Emma) og Price-spot's East West (Disel).

 

 

 

Litt om oss i kennel Price-spot:

Copyright kennel Price-spot

Kontakt:

 

Heidi Price

Nordliaveien 849

2820 Nordlia

tlf 97661516

 

Silje Paulsen

LIlle Breivik

5307 Ask

tlf 97671415

 

mail:

pricespot@gmail.com