NKK Trondheim

Flere fra Q kullet gjorde sin debut i juniorklassen på NKK Trondheim og det gikk riktig så fint resultatmessig: 

Lørdag ble Price-spot’s Quality of Life, Luna vinner av juniorklassen med jrCacib og juniorCert og ble til slutt fjerde beste tispe med NKK cert!  

Price-spot’s Quality of Life, eier Jorun og Roy Fagerli

Søndag tok søsteren Price-spot’s Quality Label det samme,  vinner av juniorklassen med jrNordicCert og juniorCert og ble til slutt fjerde beste tispe med NKK cert!  

Price-spot’s Quality Label, eier Lill Kristin Moe Austheim

Price-spot’s Quaterback ble vinner av juniorklassen søndag med jrNordicCert og jrCert og fjerde beste hannhund med reserveCert.

Price-spot’s Quaterback

Leveringstid

Valpene har vært på veterinærsjekk, fått vaksiner og helseattest i forrige uke og er nå begynt å flytte til sine nye hjem. En liten tur innom hotell Scandic og fetter Meeko ble det og tid til:-) De har fått kjørt mye bil og fått studert litt ulike omgivelser, hunder og folk som er viktig sosialisering i denne perioden. 

 

Ledige valper

Vi har tre kjekke brune gutter som er ledige og leveringsklare i begynnelsen av juni:-) Deleie kan være av interesse for en av de. Ta kontakt om du er interessert eller har spørsmål.

We have three very handsome brown boys available:-)

 

 

Mr Green
Mr Black
Mr Brown

Quaterback

Ulrik, Price-spot’s Quaterback var på sin første offisielle utstilling i helgen i Danmark og fikk bra resultat med jr Cert, Nordisk jr Cert og likegodt dansk Cert og andre beste hannhund. Price-spot’s Limited Edition fikk CK og ble fjerde beste tispe men var to plasser fra certet:-)

Etter en sånn lang reise var det greit med litt tømmerarbeid i skogen når en kom hjem:

 

4 uker😊

Valpene ble fire uker i går, og nyter å være ute mer nå som dagene er varmere. De får måltider ute, leker og tar seg en lur i solen mellom. Karma har åpen melkebaserte enda men godtar ikke biting og krever litt mer innsats med at hun sitter eller står når de dier. Valpepakker og hjemmelagede leker er laget da tiden frem til valpene skal leveres ofte er hektiske uker😊

Innspurt

Tre Q kullinger har hatt en siste innspurt på valpeshow denne helgen med å bli best i rasen og i gruppen alle på hver sine utstillinger. Om to uker er de gamle nok til å starte i juniorklassen.

Fredrikstad br.hundklubb, Valpeshow, 05.05.24 Dommer: Anette F. Eliassen, 1 anmeldt                             BIR, BIG, HP, Price-spot’s Quality of Life, Jorun Fagerli

Sunndal Hundeklubb, Sunndalsøra, 05.05.24 Dommer: Gail Patterson                                              BIR,BIG, HP, Price-spot’s Quality Label, Lill Kristin Moe Austheim

Gjøvik hundeklubb, Valpeshow, 04.05.24 Dommer: Ann Wiseman Stavdal, 1 anmeldt                          BIR, HP, Price-spot’s Quaterback, Heidi Price

 

Limited Edition

Price-spot’s Limited Edition var på sin første utstilling i år i Stavanger og ble BIR for dommer John Sigve Berg. Etter ganske lang ventetid har det endelig kommet diplom og bekreftelse fra FCI på at det internasjonale championatet er godkjent så nå er ny tittel: C.I.B N SE EST LT UCH Price-spot’s Limited Edition:-)

 

 

 

Tre uker

Valpene har allerede blitt tre uker! Mange nye opplevelser med å få komme ut av valpekassen og en tur ut på kjøkkengulvet, en kort stund ute i solen og et valpebesøk. De har spist litt karbonadedeig de siste dagene og har nå fått prøve litt oppbløtt hundefor også. Ormekur har de også fått men det smakte ikke godt:-) Prikkene 

 har kommet frem og alle har åpnet øynene. 

Stangehallen

I helgen har Norsk Dalmatinerklubb hatt sin årlige dobbelutstilling for alle raser. Over 1000 hunder hver av dagene er flott arrangert av en liten klubb:-) Fire Price-spot hunder viste seg i ringen med fine resultater. Price-spot’s Kal El ble best i rasen lørdag og nr to i gruppen av de voksne. Price-spot’s Quaterback ble beste valp begge dager og søster P. Quality of Life ble beste tispevalp. På søndagen ble Price-spot’s Peter Pan andre beste hannhund med Cert og dermed ny norsk champion.

 

N UCH Price-spot’s Kal El
Price-spot’s Quaterback