Levering

Flere av Q gjengen har denne uken flyttet til sine nye hjem. Quality of Life fikk ble med sin mor hjem så Iza kan ikke helt ta husmorferie enda:-). Gjengen fikk være med på photoshoot med Tina før de flyttet med Halloweentema. Queen Bee kommer nok i fokus på Tina sine bilder fremover da hun har flyttet hjem til henne. Vi ønsker nye eiere lykke til. Vi har fremdeles en hanne og en tispe som venter på sitt nye forever hjem.

 

Navn og nye bilder😊

Q gjengen er nå forhåndsregistrert med sine navn. De har også vært hos veterinæren der alle gikk greit gjennom og fikk skryt for å være trygge og tilgjengelige😊👍 For de fleste nærmer det seg nå avreise i starten av neste uke. Det finnes et par ledige valper så ta kontakt ved interesse🐾

Oppstilte bilder 5 uker

Oppstilte bilder av vårt Q-kull fem uker😊 Navn er ikke helt klar enda så det blir farge på halsbåndet denne runden også😅.  

                 

Mr Grønn
Mr Sort
Ms Lilla
Ms lys Rosa
Ms Orange
Ms Gul
Ms Rød
Ms mørk Rosa

Utforsking

Q gjengen er blitt 4 uker. De spiser godt med valpeforblanding og har vært ute en tur på terrassen. Ormekur nummer to er også fortært. De er nysgjerrige og bruker lekene aktivt når mamma Iza ikke skal ha alle selv:-)

Gjengen 3,5 uker😊

Valpene vokser så det knaker og har allerede blitt 3,5 uker, begynt med fast føde og fått vært utenfor kassen. Mamma Iza har fått stellehjelp av søster Karma, skikkelig teamwork. Ni ble til åtte forrige uke da den ene hannhunden ikke la på seg, livets gang men trist likevel🩵.

Q-kullet

Valpene kom til verden i dag, seks jenter og tre gutter. Veldig jevne i vekt og raskt igang i melkebaren. Iza er i fin form og løser sine nye oppgaver på beste vis:-)