Lotte+Pumba

Vi har fått bekreftet på ultralyd at N kullet vårt er på vei og vil bli født siste del av juli, i Bergen🍀. Med stengte grenser, begrensede flygninger og helligdager var det ikke gitt at vi skulle få Lotte fra Alta og Pumba fra Malmø til å møtes på riktig tidspunkt🙃. Men takket være felles innsats fra Martine Guttormsen, Amanda Sjøland og noen løsningsorienterte ansatte på grensen fikk vi det til. Tusen takk også til Sires On Ice som alltid yter god service når en trenger det 🌸.                          We are happy to annonce that our N-litter will be born in late july. Parents are Ch Price-spot’s Hope and Glory (Ch City-Kid’s Dantes Peak- Ch Price-spot’s Dreamcatcher) and All About Spots Pumbaa (Ch Price-spot’s Cool Runnings- Ch Mellanmøllan’s Dancing Queen). 

Valper

Vårt N kull er forhåpentligvis underveis. Price- spot’s Hope and Glory  ble parret med All About Spot’s Pumbaa for to uker siden og viser tegn på at hun er drektig. Ultralyd er planlagt om to uker for sikker bekreftelse. Dersom hun er drektig vil valpene bli født  tredje uken i juli og leveringsklare andre halvdel av september. Dette kullet blir født i Bergen hos Silje.

Ut av redet

Bilder fra siste uken til M kullet. Vetrinærkontrollen gikk uten anmekninger og de fikk kommentar på at de var trygge og tillitsfulle i situasjonen. Litt kos i vårsolen og 17 mai feiring ble det tid til den siste uken før henting. Wilma var glad for å komme hjem igjen og gjensynsgleden var gjensidig. Alle har nå alle reist til nye eiere, og vi ønsker de lykke til hver og en.

4 uker🥰

Påskevalper😊Gjengen er blitt fire uker allerede, de vokser og trives og er en veldig fin gjeng. De har fått sine første turer ut og hatt picnik på trappen sammen med Wilma. På morningen og kvelden herjer de rundt på kjøkkengulvet og leker mer og mer aktivt. 

3 uker

M- kullet er blitt tre uker denne uken og de vokser så det knaker. De har begynt å få fast føde og jogger rundt i valpekassen mellom soving og spising. De er definitivt kommet i alderen gørsøte💖

1 uke

M kullet er blitt en uke. De har vokst mye på bare en uke og aker seg rundt i kassen. Dagene går stort sett i spising og soving, Wilma er en dyktig førstegangsmor med gode instinkter. Lillesøster Karma følger nysgjerrig og litt misunnelig med fra sidelinjen😄