Regn☔️

Etter noen uker med pent oppholdsvær kom virkelig regnet til vestlandet. Valpene insisterer på å være ute så løsningen ble et stort bilbur til å sove i med tak over. Mellom bygene har de hatt turer i skogen, og de har blitt riktig flinke til å komme på plystring for å få litt leverpostei. Så har det blitt litt øving på biltur når regn og vind har gjort det nesten umulig å være ute🙄. Heldigvis har de også hatt masse besøk av valpekjøpere og andre, barn i ulik alder, som har kost med de til stor begeistring. Hele gjengen satt på rekke og observerte ivrig da flere førerhunder og eiere øvde seg på veien rett nedenfor valpegården. I morgen er det klart for tur til dyrlegen for vaksine og chip, snart avreise til nye eiere for nesten alle valpene. 

N-litter at 5 weeks

Standing pictures of our N-litter at five weeks old;

Black bitch «dark pink»
Brown bitch «purple»
Brown bitch «Light pink»
Brown male «light blue»
Brown male «light green»
Brown male «dark green»
Brown male «Dark Blue»
Black male «orange»
Black male «red»
Black male, «yellow»

4 uker

Det har blitt ny tilværelse for N gjengen i uken som har gått. De har flyttet ut av hybelen i valpekassen og over i egen leilighet 😊. De har vært ute til lunsj og hatt sine første besøk. Siden godværet har blitt byttet ut med høljeregn så har hagedebuten blitt litt utsatt, men de har utforsket alle rommene i leiligheten isteden. En liten treningsrunde på bordet har det også blitt og et par søte bilder til slutt. 

Jentene

Driving Me Crazy

Årets Norsk Vinner utstilling ble i år flyttet til NKK Lillehammer. Dommer: Rune Tyvold. BIR, Toot’s She’s A Rainbow BIM, Ch Annebellas Plato. 2BHK, Nord ch NJV 17 NV-19 Price-spot’s Icebreaker, 2BTK Nord ch Price-spot’s Instant Karma Price-spot’s. Veldig gledelig ble Lotta-Driving Me Crazy beste veteran og NVV -20 og Ny Norsk Champion! 🎉🏆 Gratulerer til alle øvrige vinnere😊🎉.

Utetid

Varme dager på Vestlandet denne uken så småttisene har fått sin første tur ut på terrassen. Tryggest å sitte i den kjente hundesengen til Lotte, men etterhvert våget de seg på nytt underlag😊

3 uker

N kull gjengen er allerede tre uker! Fremdeles er det mye spising og soving det går i, men nå begynner de å bli klar for å utvide horisonten med hva som er utenfor kassen. Alle har nå åpne øyene og det mest gledelige er at alle hører🍀. De har fått prøve seg på å spise selv fra fat. Selvsagt totalt kaos der de bader i maten sin de første gangene og jobber iherdig med å prøve å slikke seg ren etterpå😊. Men etter noen ganger blir de fort flinkere til å bare putte hodet i fatet. De har også fått prøve hundesengen til Lotte og hadde tilogmed et fotogent øyeblikk før de sovnet igjen💖 Lotte nyter godt av at de sover lengre økter nå og tillater seg selv å bli med på korte turer i skogen. 

Ser ikke ut til at alle er enig i at mr Gul kan synge☺️
Sjokoladeneser på disse to💖
Vurderer høyden ned til gulvet litt😊
Noen er kulere enn andre☺️
💖
Kaoset er komplett😁
Blir så trøtt av all denne oppdagervirksomheten..😴

Milli & Meeko

Søndagens utstilling i Letohallen; Dommer: Harto Stockmari, 28 anmeldte. Voksne; BIR, Toot’s She’s A Rainbow, BIM Ch Toot’s Look For A Star. Price-spot’s Kal El ble 3 beste hannhund og fikk sitt andre cert som også teller som stort Cert siden det var spesialutstilling. Price-spot’s Keep Cool ble 4BHK med reservecert. BIR valp med HP Price-spot’s Magnolia. BIMvalp med HP, Price-spot’s Move Heaven and Earth. Nr 4 i sin klasse Price-spot’s Million Dollar Baby. Gratulerer til alle 🎉🌸.  

Kal El
Keep Cool
Magnolia -Milli
Move Heaven and Earth – Meeko
Isak er campinvogn sheriff🥰

Kal El

Norsk Dalmatiner klubb sin dobbelutstilling i Letohallen gikk av stabelen i helgen. Litt resultater lørdag; Dommer: Elin Nordmanseth, 28 anmeldte. Voksne; BIR, Toot’s She’s A Rainbow, BIM Ch Price-spot’s Icebreaker. Price-spot’s Kal El ble 4 beste hannhund og fikk sitt første cert som teller som stort Cert siden det var spesialutstilling. Gratulerer🎉🍀.  Price-spot’s Keep Cool fikk reservecert, og Ch Price-spot’s Instant Karma ble 2BTK. Valpene i M kullet gjorde sin debut på valpeshow. De hadde trent på forhånd og klarte seg kjempefint. BIR valp med HP, Price-spot’s Move Heaven and Earth, 2BV med HP, Price-spot’s Matrix. BIM valp, Midleton’s Fearless Fia for Spotnik, 2BV med HP Price-spot’s Magnolia, nr 4 i sin klasse Price-spot’s Million Dollar Baby. Gratulerer til alle 🎉🌸.

Price-spot’s Kal El, eier Nina Eriksen
Kal El , Floyd til daglig
Price-spot’s Move Heaven and Earth
Price-spot’s Magnolia
Price-spot’s Matrix
Price-spot’s Million Dollar Baby

2 uker🐾

Småttisene er allerede to uker😊. På bare en uke har de kommet seg på bena og tar små spaserturer i kassen. Flere har begynt å åpne øynene og flekkene har begynt å vise for alvor. De har også begynt å få smake fast føde. I første runde får de en liten ert med karbonadedeig blandet med eggeplomme som de slurper i seg fra hånden. Det tok ikke mange forsøk før det å bli løftet opp på fanget ble ganske populært. Etterhvert vil de få oppbløtt valpefor. Så har de klippet klør for andre gang, 220 stk klør blir det  faktisk😅.