6 uker

Deilige late sommerdager i hagen med valper. De har flyttet ut i boden og fått mer plass om natten, og tilbringer dagene med å boltre seg i gresset😊Tuneller var en hit🎉Vokser så det knaker. Navnene er nå klare og registrering sendt inn. Tantene har vært på besøk og ståbilder er tatt, kommer snart🌸.

Hamlet

Price-Spot’s Hamlet fikk stort Cert på NKK i Trondheim for dommer Eli Marie Klepp. Han ble dermed Norsk Champion og dermed den fjerde i H kullet som er det😊🎉🎉. Gratulerer til Katrin T. Gabrail, Vigdis og Svein.

Kingdom Hearts

Jesper, Price-Spot’s Kingdom Hearts ble Norsk utstilligs champion😊 på utstilling i Bodø for dommer Marianne Homli. Han er den andre i K kullet som blir det. Gratulerer til eier Martine Guttormsen🎉🎉

Vokser💕

O gjengen vokser fort. De har kommet seg på bena, fått åpnet øyne og ører, begynt å spise fast føde. De er veldig søte i denne alderen🥰.

Keep Cool

Price-spot’s Keep Cool, Kelvin slo til med Cert og Cacib på Norsk Kennel klubb sin utstilling i Sandefjord!👏👏 Han er dermed første som blir Champion i K kullet. Gratulerer til eier og handler Johnny Moldestad🎉

Første uke

O-gjengen har spist og sovet seg gjennom sin første leveuke😊. De får godt stell av mamma Wilma og er stort sett fornøyd. De har fått mer pigment og det kan se ut til at hele tre av guttene er sortprikket istedet for en som vi trodde først. Det kan noen gang være litt vanskelig å være sikker på fargen i begynnelsen. Fordelingen er da en sort og to brunprikkede jenter, tre sorte og to brunprikkede gutter🥰. 

O-kullet er her

Wilma fikk 8 valper på fredag 28.05❤️. Tre tisper og fem hanner. Det ser ut til at en tispe og en hannhund er sortprikket og at resten er brunprikket. Mor og barn har det bra og alle åtte er vitale sugepropper🍼. Our O-litter was born friday, three girls and five boys. (Price-Spot’s Are You Ready- Price-Spot’s Hand in Hand).

Ultralyd

viser at Wilma venter valper med Herman. Går alt bra blir det valper i måndskiftet mai/juni:-) 

We are expecting puppies after N FI UCH Price-spot’s Hand In Hand and INT NORD UCH NVV-14-15 EUVW-15 Price-spot’s Are You Ready

 

 

Regn☔️

Etter noen uker med pent oppholdsvær kom virkelig regnet til vestlandet. Valpene insisterer på å være ute så løsningen ble et stort bilbur til å sove i med tak over. Mellom bygene har de hatt turer i skogen, og de har blitt riktig flinke til å komme på plystring for å få litt leverpostei. Så har det blitt litt øving på biltur når regn og vind har gjort det nesten umulig å være ute🙄. Heldigvis har de også hatt masse besøk av valpekjøpere og andre, barn i ulik alder, som har kost med de til stor begeistring. Hele gjengen satt på rekke og observerte ivrig da flere førerhunder og eiere øvde seg på veien rett nedenfor valpegården. I morgen er det klart for tur til dyrlegen for vaksine og chip, snart avreise til nye eiere for nesten alle valpene.