Valper

03.05.19: Tolv valper født💖🍾 Seks jenter og seks gutter, alle sortprikkede. Vi har noen valper som ennå ikke er bestilt så ta kontakt ved interesse på Mail eller telefon. 02.04.19: Ultralyd har bekreftet at Lotte er drektig og Price-spot’s K kull forventes født i begynnelsen av mai og vil være leveringsklare i slutten av juni. Alle valpene blir sortprikkede.                                    

06.03.19: NORD LT EE UCH Price-spot’s Hope And Glory  «Lotte»  (HD:A), er nå parret med den kjekke svensken C.I.B* NORD UCH DKV-16 Spotdog’s Freaky Friday «Fabbe» (HD: A/B)               

   
 Stamtavle    
 C.I.B NORD UCH Spotdog’s Freaky Friday  Ch Sweetspot’s Top Gun  Monarch Snow Hill Aces
 Blackthorns Flower Power
 Ch Spotdog’s Compass Card  Spotnik’s Artic Adam
  Solbo’s Karisma
NORD LT EE UCH        Price-spot’s Hope and Glory   Ch City-Kid’s Dantes Peak  Bell-A-Mirs Elegant Envoy
 City-Kid’s Amazing Grace
 Ch Price-spot’s Dreamcatcher  Perdita’s Right on Time
 Spotnik’s Coffee Cream

25.12.18 Vi planlegger to kull i 2019. Et kull hos Heidi på Gjøvik der tispen har forventet løpetid i februar og forhåpentligvis valper i slutten av april (leveringsklare siste halvdel av juni). Det andre kullet blir trolig hos Silje i Bergen der tispen har forventet løpetid i oktober og forhåpentligvis valper i desember (leveringsklare i februar 2020). Vi krysser fingrene for at det blir slik vi håper, kommer tilbake med mer info om foreldrene så snart det er klart. We are planning to litters in 2019/20

Comments are closed.